Rent a car Dušanovac | Beograd, Srbija

Rent a car Beograd: Dušanovac

Rent a car Dušanovac, Beograd

Rent a car Dušanovac – tražite pouzdanu i profesionalnu rent a car agenciju na Dušanovcu? Na pravom ste mestu, jer Rent a car Atos nudi rentiranje novih vozila po veoma povoljnim cenama. U vrlo kratkom roku možemo da obezbedimo vozilo koje želite da rentirate.

Rent a car vozilo možete preuzeti na Dušanovcu, na aerodromu Nikola Tesla ili bilo kojoj lokaciji u Beogradu. Molimo vas da unapred javite datum i vreme za preuzimanje vozila, kako bismo mogli da pripremimo i rezervišemo vozilo koje želite.

Rent a car Atos nudi veliki izbor novih rent a car vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem. Cene rentiranja i kvalitet naših vozila, čine nas pouzdanim partnerom na duže staze. Korisnici naših usluga su uvek zadovoljni vozilima koje imamo, ali i ostalim uslugama koje nudimo (transferi sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina).

 

Cene rentiranja usluga

Cene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (evra po danu), u zavisnosti od sezone i popusta koje nudimo. Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila ne traje dugo. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd).

 

Kako da rezervišete vozilo?

Rentiranje i rezervaciju rent a car vozila možete obaviti putem sajta ili pozivanjem broja +381 60 07 385 70.