Rent a car Beograd | Kryogas

Tehnički i energetski gasovi

O nama 
Tehnički i energetski gasovi, TNG pumpe, CNG pumpe i LNG pumpe - KryoGas. Preduzeće za inženjering i proizvodnju tehničkih gasova KryoGas d.o.o. posluje pod tim nazivom od 05.07.1996. godine, kada je svoje poslovanje započelo proizvodnjom tehničkih gasova. Delatnost preduzeća je proizvodnja i distribucija: Tehničkih gasova, CNG-a, Specijalnih gasova (Freona, Helijuma i dr.), TNG-a, Tećnih goriva, kao i usluge inženjeringa u istim oblastima. 

Glavni pravci razvoja 
Tehnički gasovi, energetski gasovi, LNG, CNG, TNG pumpe. KRYOGAS d.o.o. u deceniji za nama izvršio je značajna ulaganja u razvoj svog programa, koji danas podrazumeva sledeći asortiman:

KryoGas na srpskom tržištu
U oblasti tehničkih gasova KryoGas zauzima značajnu poziciju na domaćem tržištu. Punionice tehničkih gasova se nalaze u poslovnim centrima u Beogradu (Zemun i Palilula) i u Inđiji, dok se distribucija obavlja na svim poslovnim centrima.  

KryoGas je intenzivirao svoj program tehičkih gasova realizacijom kompletnog proizvodno-distributivnog centra tehničkih gasova u Zemunu (PC Zemun), u čijem sastavu se nalaze i laboratorija i punionica medicinskog kiseonika.

U okviru PC Inđija nalazi se punionicu propana i ugljen dioksida, kao i pogon za ispitivanje ambalaže. U 2021. CryoGas planira ponovno puštanje u rad proizvodnog pogona za acetilen. Imajući u vidu kompleksne potrebe potrošača – svojim kupcima obezbeđujemo tehničke gasove (kiseonik, azot, argon, ugljen dioksid, acetilen, amonijak, metan, propan, freon, helijum, gasne smeše različitih sadržaja) i energetske gasove (CNG, propan-butan, propan) uz kompletnu tehničku i logisitičku podršku.

Od 1996. godine, znanje i inventivnost KryoGas tima u fukciji je uštede naših klijenata pri potrošnji svih vrsta induAbout usstrijskih gasova. Kako problem zagađenja kao posledica gradskog saobraćaja u zonama guste naseljenosti raste, jasan pravac kojim se kreće Evropa kada su u pitanju energenti CryoGas je prepoznao u svojim razvojnim ciljevima. Preduzeće KryoGas je prepoznalo ekološki problem korišćenja konvencionalnih fosilnih goriva i prvo u Srbiji krenulo da razvija mrežu CNG stanica. CNG (komprimovani prirodni gas), kao gorivo za motorna vozila predstavlja racionalnu opciju i sa ekološkog i sa ekonomskog stanovišta i primenjen je u velikom broju gradova širom sveta, posebno u slučaju kada nisu razvijeni drugi alternativni oblici saobraćaja, kao što su metro ili brzi tramvaji.

Rad sa CNG-om je postao prioritet kompanije, koja je ubrzo uložila značajna sredstva u izgradnju svojih, a istovremeno i prvih Stanica za CNG u Srbiji. Trenutno KryoGas distribuira CNG kroz sopstvene stanice za snabdevanje, i to: 3 u Beogradu (Zemun, Palilula i Čukarica), 1 u Subotici, 1 u Inđiji. U 2021. godini planirano je puštanje u rad stanica u Staroj Pazovi, Novom Sadu, Smederevu i Sremskoj Mitrovici.

Kako da nas kontaktirate?
Molimo vas da nas za sve dodatne informacije kontaktirate preko našeg sajta https://www.kryogas.rs.