Rent a car Beograd | Sprej za grlo

Sprej za grlo

Sprej za grlo, Coldisept nanoSILVER, za odrasle, decu. Top cena. Antivirusni, antibakterijski, antigljivični. Izlečite zapaljenje grla, sluzokože usne duplje i krajnika. Tražili ste ove ključne reči na Google.rs organskoj pretrazi jer vam treba efikasno rešenje za vaš problem? Na pravom ste mestu.

Sprej za grlo, lečenje upale krajnika, lečenje upale ždrela, lečenje sinuzitisa, lečenje infektivnog rinitisa, lečenje alergijskog rinitisa, antivirusni sprej za grlo, antibakterijski sprej za grlo. Tražili ste ove ključne reči na Google.rs organskoj pretrazi jer vam treba efikasno rešenje za vaš problem? Na pravom ste mestu.

Sprej za grlo Coldisept nanoSILVER

Moderna umetnost u zaštiti od bakterija i virusa. Naš sprej za grlo efikasno pomaže u tretmanu:

Koje su prednosti spreja za grlo Coldisept nanoSILVER?

Sprej za grlo je inovativno rešenje na bazi nano koloidnog Srebra kao podrška navedenim stanjima a deluje tako što:

Kako deluje?

Bakterije stvaraju bilofilm kao zaštitni  mehanizam imunološkog odgovora  domaćina, antiseptika i antibiotika. Bakterije unutar biofilma otpornije su  na antimikrobna sredstva. Formiranje mikrobnog biofilma  odgovorno je za nastanak mnogih  akutno-hroničnih bolesti uključujući  hronični rinosinuzitis i hronični  tonzilitis. Nacionalni instituti za zdravlje otkrili su da 65% odnosno 80% svih  mikrobnih i hroničnih infekcija je povezano sa stvaranjem biofilma. Hronične infekcije povezane sa biofilmom teže je izlečiti, a lečenje antibioticima često je nedovoljno.

Nano čestice srebra:

Želite da saznate više?

Posetite naš web sajt www.sprejzagrlo.rs ili nas kontaktirajte preko KONTAKT strane.